Hvorfor vælge et træur

Hvorfor vælge et træur

Et træur er stadigvæk forholdsvis nyt på ur markedet, som i dag er meget domineret af de traditionelle stålure. Montres vil gerne være med til at åbne øjnene op for træure og hvorfor netop det er fedt. For der er faktisk flere grunde til at overveje et ur lavet af træ. Læs med nedenfor og find ud af hvorfor.

Et træur er unik

Med et træur er du sikker på at ingen andre har et helt magen til dit. Der er ikke to træure som er helt ens – heller ikke af samme model. Det skyldes at træ er et levende materiale og alle træer har forskellige åre og udseende.
Så anskaffer du dig et træur, så er du sikker på at ingen andre har et helt magen til.

Bæredygtigt og miljøvenligt

Fordi uret er lavet af træ, som er et naturligt materiale, bliver der udledt mindre CO2 i forbindelse med produktionen end ved et traditionelt stålur.

Nogle vil måske tænke om ikke det er dumt at fælde træer for at producere ure, og om det ikke ødelægger naturen mere end det gavner. Men sådan er det faktisk ikke. Alle Montres ure er nemlig produceret af rester som alligevel skulle smides ud, eller af træ som i forvejen var ”dødt”
Det betyder at ingen regnskov er blevet fældet unødigt og ingen vilde dyr har lidt i forbindelse med fældning.
Vi mener at, vi alle har et ansvar for at passe på vores jord – og det her en af måderne Montres bidrager med det.

Komfortabelt og let

Er træ ur er generelt meget let og er meget holdbare, hvilket betyder at komforten er i top hver gang du tager det på armen. Lige præcis komfort er noget som bliver vægtet højere og højere. Mange er måske ikke vant til, at gå med ur på daglig basis, og derfor er et træur en rigtig god start. På den måde kan man ”lære” at have ur på.
Du har naturligvis også mulighed for at justere længden på dit træur, som med et traditionelt ur.

Har du lyst til at se Montres’ udvalg af træure, klik Her

Du kan også følge Montres på Instagram og Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *